Kurs og veiledning

Virksomhet Ernæring og Kjøkkendrift leverer mat av høy kvalitet, og er en kompetanseenhet innen matomsorg. Vi bidrar med undervisning og kurs til grupper og ansatte.

Sist endret:

Kostholdsveiledning

  • Klinisk ernæringsfysiolog er autorisert helsepersonell og kan bistå med undervisning og kostholdsveiledning til grupper.
  • Aktuelle emner kan for eksempel være:

    - Kostråd og næringsstoffanbefalinger til ulike grupper

    - Sykdomsrelatert underernæring

    - Kosthold ved forskjellige sykdommer

    - Råd ved allergi eller intoleranse

Undervisning og veiledning innen hygiene og mattrygghet

  • Hygiene under mathåndtering
  • Sykdomsfremkallende bakterier som kan forårsake matforgiftning
  • Vekstvilkår for bakterier
  • Temperaturstyring
  • Forebyggende tiltak
  • Innføring i internkontroll (IK-Mat)


Ta kontakt ved ønske om undervisning eller veiledning. 

E-post: Drammen.kjokken@drammen.kommune.no