Kurs og veiledning
Virksomhet Ernæring og Kjøkkendrift leverer mat av høy kvalitet, og er en kompetanseenhet innen matomsorg. Vi bidrar med undervisning og kurs til grupper og ansatte.
Sist endret:
Kostholdsveiledning
- Klinisk ernæringsfysiolog er autorisert helsepersonell og kan bistå med undervisning og kostholdsveiledning til grupper.
- Aktuelle emner kan for eksempel være:
- Kostråd og næringsstoffanbefalinger til ulike grupper
- Sykdomsrelatert underernæring
- Kosthold ved forskjellige sykdommer
- Råd ved allergi eller intoleranse
Undervisning og veiledning innen hygiene og mattrygghet
- Hygiene under mathåndtering
- Sykdomsfremkallende bakterier som kan forårsake matforgiftning
- Vekstvilkår for bakterier
- Temperaturstyring
- Forebyggende tiltak
- Innføring i internkontroll (IK-Mat)
Ta kontakt ved ønske om undervisning eller veiledning.
E-post: Drammen.kjokken@drammen.kommune.no