Meny

Sist endret:

SPISEUKE 1

MANDAG
Dampet torsk, sandefjordsaus
Kokt potet, brokkoli
Grønnsakssuppe
TIRSDAG
Lapskaus brun
Semulepudding
Bringebærsaus

ONSDAG
Falukorv stekt
Sennepsaus
Stuet spinat, potet
Plommegrøt
TORSDAG
Fiskeboller
Hvit saus
Gulrotstaver
Potet
Potet og purreløksuppe
FREDAG
Lettsaltet lam
Lys saus med dill
Rotgrønnsaker, potet kokt
Sjokoladepudding
LØRDAG
Risgrøt
Banan
Aften: Sheperds pie

SØNDAG
Seibiff med brun saus
Gulrot duo, kokt potet
Jordbær/rabarbrakompott

SPISEUKE 2

MANDAG
Fiskekaker, hvit saus
Rotgrønnsaker, kokt potet
Brokkolisuppe

TIRSDAG
Kjøttboller, paprikasaus
Brokkoliblanding, stuede poteter
Eplegrøt

ONSDAG
Lettsaltet svin
Ertesuppe
Kirsebærkompott

TORSDAG
Sosekjøtt
Ertestuing, kokt potet
Nypesuppe
 
FREDAG
Fiskegrateng 
Gulrotpuré, margarin, kokt potet
Bringebærgelé

LØRDAG
Risgrøt
Banan
Aften: Biff Stroganoff med potetmos
 
SØNDAG
Flesk og duppe
Kålrotstappe
Kokt potet
Karamellrand

SPISEUKE 3

MANDAG
Torskefilet dampet
Bacon fett
Gulrotstuing, kokt potet
Skogsoppsuppe

TIRSDAG
Kjøttpølse, brun saus
Kålstuing
Kokt potet
Iskaffe panacotta
 
ONSDAG
Lammefrikasse 
Selleri
Gulrot, purre
Kokt potet
Løksuppe
 
TORSDAG
Seikaker
Brun saus
Rotmos
Kokt potet
Grønn ertesuppe
 
FREDAG
Karbonader, brun saus med løk
Blomkålblanding, kokt potet
Fruktsuppe
 
LØRDAG
Risgrøt
Banan
Aften: Pasta bolognaise med ratatouille
 
SØNDAG
Kyllingfilet grillet
Estragonsaus
Amerikansk blanding, potet
Bakte epler

SPISEUKE 4

MANDAG
Risgrøt
Klementin
Møljebrød 
Møljekraft

 
TIRSDAG
Ribbe av svin, medisterkaker, medisterpølse
Brun saus, surkål, potet
Riskrem, jordbærsaus
ONSDAG
Juletorsk, baconfett
Ertestuing, kokt potet
Bjørnebær/egglikøris
TORSDAG
Vossakorv med lys saus
Kålrotstappe
Potet
Karamellrand

FREDAG
Biff stroganoff
Amerikansk blanding
Potetmos
Tomatsuppe

LØRDAG
Risgrøt
Banan
Aften: Fiskestuing med terteskjell
 
SØNDAG
Karbonader, brun saus med løk
Blomkålblanding
Kokt potet
Appelsingelé, vaniljesaus

SPISEUKE 5

MANDAG
Ertesuppe gul
Pannekaker
Blåbærsyltetøy

TIRSDAG
Kalkunbryst, fløtesaus kalkun
Rødkål, potet
Multefromasj
 
ONSDAG
Lammegryte fransk, potet
Bjørnebærkompott

TORSDAG
Skinkegrateng, margarin
Brokkoli, ertepurrè, potet
Sitronfromasj

FREDAG
Kjøttpudding
Soppsaus
Blomkålblanding, potet
Aprikoskompott
 
LØRDAG
Risgrøt
Banan
Aften: Kylling tikka
 
SØNDAG
Koteletter nakke, brun saus svin
Surkål, potet
Karamellrand